Σχετικά με εμάς

ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙ ΕΜΑΣ/ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η Dive Greece είναι σχολή καταδύσεων, Dive Resort, της PADI και βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου Xenios Anastasia Resort & Spa στη Κασσάνδρα- Χαλκιδική, μια ώρα δρόμο από τα αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Εκεί, σε μια περιοχή σπάνιας ομορφιάς όπου τα ελαιόδεντρα, η θάλασσα και ο ήλιος συνθέτουν ένα μοναδικό καμβά, ξεκινάει η καταδυτική σας περιήγηση στην Χαλκιδική!

Είμαστε πιστοποιημένος πάροχος καταδύσεων από τις Ελληνικές Λιμενικές Αρχές που σημαίνει ότι μπορούμε νόμιμα να παρέχουμε υπηρεσίες καταδύσεων αναψυχής στην Ελλάδα (εκπαίδευση αυτοδυτών, οργάνωση και καθοδήγηση καταδύσεων, ενοικίαση εξοπλισμού)

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με την ευελιξία της μικρής επιχείρησης και το πάθος για κατάδυση, "σας ακούμε" προσεκτικά έχοντας ένα και μόνο στόχο: να σας προσφέρουμε τις καλύτερες καταδυτικές διακοπές που είχατε ποτέ!

Η φιλοσοφία μας είναι “δυτοκεντρική”: εργαζόμαστε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και επιθυμίες σας αντιμετωπίζοντας σας εξατομικευμένα. Κάθε δύτης είναι μοναδικός και ξεχωριστός για εμάς∙ η αποστολή μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Σας προσφέρουμε πλήρεις και υψηλής ποιότητας καταδυτικές υπηρεσίες. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συνεχή εκπαδευση του προσωπικού μας. Σχεδιάζουμε προσεκτικά κάθε δραστηριότητα και αφιερώνουμε σ’αυτή τόσους πόρους όσοι είναι απαραίτητοι για να παράγουμε την καλύτερη αξία για εσάς.

Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, η ασφάλεια είναι η αρχική μας προτεραιότητα. Ακολουθούμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και εργαζόμαστε ως ομάδα για να δημιουργήσουμε το ασφαλέστερο περιβάλλον για εσάς.

Αυτές είναι οι αξίες που διέπουν τα καταδυτικά μας πακέτα. Η αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη καταδυτική εμπειρία, να εξασφαλίσουμε ότι διασκεδάζετε και ότι απολαμβάνετε τις διακοπές σας. Πως μετράμε την επιτυχίας μας; Με το να σας ξαναδούμε πάλι την επόμενη σεζόν!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Emilios

Αιμίλιος Σερετάκης

Διοίκηση – Padi Master Scuba Diver Trainer

Εχοντας σταδιοδρομήσει στο χώρο της λογιστικής για περίπου 10 χρόνια (MSc στα χρηματοοικονομικά, MSc στη Διεθνή Οικονομία), ο Αιμίλιος ξεκίνησε να εργάζεται ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων όταν κατάλαβε ότι ο αλτρουϊσμός του και οι παιδαγωγικές του δεξιότητες μπορούσαν να συναντήσουν το πάθος του για κατάδυση. Μεγαλωμένος στη θάλασσα με βαθιά γνώση του θαλάσσιου περιβάλλοντος της Χαλκιδικής, είναι παρόν για να σας καλωσορίσει και για να εξασφαλίσει οτι επωφελήστε το μέγιστο από τις καταδύσεις σας. Ακούγοντας σας πάντα με προσοχή, θέτει διαρκώς στον εαυτό του τον υψηλό στόχο να αλλάζει θετικά, η Dive Greece, τις καταδυτικές σας εμπειρίες!

Anastasia

Αναστασία Δεληγιάννη

Υπεύθυνη κρατήσεων

Με το πρακτικό πνεύμα της και την εμπειρία της στις πωλήσεις όπου έμαθε να ταιριάζει τις ανάγκες των πελατών με τους διαθέσιμους πόρους, η Αναστασία θα βρεί την καλύτερη λύση για εσάς στο καθημερινό πρόγραμμα. Πολύ συχνά είναι η πρώτη σας επαφή με τη Dive Greece, η μεγάλη προσωπικότητα της και το χαμόγελο της θα σας κάνουν να αισθανθείτε φιλόξενα όπως στο σπίτι σας. Σπουδάζοντας Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμό, είναι το κατάλληλο άτομο για να σας βοηθήσει να οργανώσετε όχι μόνο τις καταδύσεις σας αλλά και όλη σας τη διαμονή στη Χαλκιδική, καθώς μπορεί να σας επιδείξει τα τοπικά σημεία ενδιαφέροντος.

Apostolos

Απόστολος Φλωρίδης

Divemaster

Το να είναι στο νερό και να καταδύεται έγινε απλώς δεύτερη φύση για τον Απόστολο. Απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με ειδικότητα κολύμβηση, εργάστηκε πετυχημένα ως divemaster σε άλλα καταδυτικά κέντρα πριν γίνει μέλος της ομάδας μας. Η γνώση του για την τοπική θαλάσσια ζωή, η ικανότητα του να νοιάζεται για τους άλλους και να πλαισιώνει ομάδες καθώς και οι επικοινωνιακές του δεξιότητες, κάνουν τον Απόστολο το ιδανικό ζευγάρι για τις καταδύσεις σας στη Χαλκιδική.

Home
Website design by Gama advertising